چاپ        ارسال به دوست

برگزاری دوره آموزشی اهمیت و نقش تیم R&D در توسعه صنایع مواد خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 96 معاونت غذا و دارو به منظور ارتقاء سطح دانش مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام به برگزاری دوره آموزشی با عنوان نقش تیم R&D در توسعه صنایع غذایی نمود در این دوره آموزشی که مورد استقبال مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی استان قرار گرفت نکات مهمی در خصوص نقش تیم R&D در توسعه و پیشرفت صنایع و نحوه تشکیل تیم در واحدهای تولیدی ارائه گردید.


١٤:١٥ - 1396/05/04    /    شماره : ٨٥٩١    /    تعداد نمایش : ١٠٢



خروج