صفحه اصلی > زیرمجموعه معاونت  > مدیریت غذا  > بخشنامه ها و دستورالعمل ها  > حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد خوراکی و آشامیدنی 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد خوراکی و آشامیدنی


 

  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده  ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب
 دانلود فایل 
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های  لبنی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های پاستا
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده نمک طعام
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده انواع آبمیوه،نکتار،نوشابه های میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  انواع آدامس
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  انواع تافی و آبنبات
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  انواع سبزیجات تازه و منجمد و خشک
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  آرد حبوبات و غلات
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  شکلات و فرآورده های کاکائویی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  بسته بندی مواد غذایی فرایند شده
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  حلوا ارده
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  خاک رنگبر
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  روغن های خوراکی خام گیاهی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  ژلاتین خوراکی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  ساندویچ های سرد
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  غذا های آماده و نیمه آماده مصرفی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  فرآورده های آردی غیر پاستا
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  فرآورده های تخم مرغ
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  فرآوری پسته
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  قند و شکر
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده  یخ خوراکی ویرایش 1392
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک  
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده فرآورده های یخی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی صنایع غذایی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی
 دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی ادویه و چاشنی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سرکه
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشت)
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ (تدوین اردیبهشت 1395)
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کار گاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نوشیدنی مالت
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع خشكبار
دانلود فایل
  • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولیدکننده میوه های فرآوری شده و لواشک
دانلود فایل
  • دستور العمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائی ها
دانلود فایل
  • دستورالعمل اجرایی غذا های فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
دانلود فایل
  • ضابطه ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل و نقل روغن های خوراکی
دانلود فایل
  • ضابطه ویژگی های دمنوش گیاهی و میوه ای
دانلود فایل
  • ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات با ترانس کم و بدون ترانس
دانلود فایل
  • دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دانلود فایل